Nowoczesne Cukiernictwo

Nowoczesne Cukiernictwo

Od zawsze zastanawiałam się jak powstają piękne, lśniące ciastka, których żal jeść. Wyglądają jak małe dzieła sztuki. Oblane lśniącą czekoladą, oprószone kawałkami złota, kryją w sobie milion smaków, tekstur i jeszcze więcej doznań.

O tym jak powstają te cudowne ciastka opowiedział nam Michał Iwaniuk, który na co dzień przygotowuje wszystko co słodkie w Czekolada Cafe/Airport Hotel Okęcie. I jak niewielu Szefów, Michał dzielił się z nami swoją wiedzą tak jak powstają Jego dzieła – z największą pasją i zaangażowaniem.

Michał Iwaniuk od początku do końca pokazał nam jak przygotować dwa ciastka. Dwa…. A przygotowywaliśmy je 5 godzin…

Ilość pracy włożonej w przygotowanie małego ciacha, ogrom wiedzy i poświęcenia sprawia, że jeszcze bardziej doceniam te wszystkie piękne, małe słodkości, dzieła sztuki. Każdy kęs to super przeżycie.

Koniecznie wybierzcie się do Czekolada Cafe w Airport Hotel Okęcie, a oszalejecie, serio, bo Czekolada Café to niepowtarzalna kawiarnia i cukiernia oferująca ręcznie robione praliny i trufle, oryginalne desery, torty artystyczne i inne słodkie wypieki. Do produkcji używają najwyższej jakości czekolady Callebaut oraz świeżych, naturalnych produktów. Prócz słodkości w Czekolada Café znajdziecie także sycące przekąski, drugie śniadania, koktajle i napoje. To idealne miejsce zarówno na spotkanie biznesowe, imprezę integracyjną jak i lunch.

:)

#Czekoladacafe

#AirportHotelOkecie

#NowoczesneCukiernictwo

Nowoczesne Cukiernictwo Nowoczesne Cukiernictwo Nowoczesne Cukiernictwo Nowoczesne Cukiernictwo Nowoczesne Cukiernictwo Nowoczesne Cukiernictwo Nowoczesne Cukiernictwo Nowoczesne Cukiernictwo Nowoczesne Cukiernictwo Nowoczesne Cukiernictwo Nowoczesne Cukiernictwo Nowoczesne Cukiernictwo Nowoczesne Cukiernictwo Nowoczesne Cukiernictwo Nowoczesne Cukiernictwo Nowoczesne Cukiernictwo Nowoczesne Cukiernictwo

Nowoczesne Cukiernictwo Nowoczesne Cukiernictwo

2 Komentarzy

Skomentuj Opalanka Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.