Arbuz z wódką

 ARBUZ Z WÓDKĄ

ARBUZ Z WÓDKĄ – po prostu i już. Na wakacje, na trudny czas, na wieczór. Idealnie prosty i prosto smaczny.

ARBUZ Z WÓDKĄ
Napisz recenzję
Drukuj
SKŁADNIKI
  1. kubek oczyszczonego z pestek arbuza
  2. 50 ml wódki
  3. łyżka brązowego cukru
  4. kubek lodu
PRZYGOTOWANIE
  1. Arbuza bez skóry i pestek przekładamy do miksera, dodajemy brązowy cukier oraz wódkę. Miksujemy całość.
  2. Kiliszek/szklankę wypełniamy lodem, dolewamy zmiksowanego arbuza z wódką.
  3. Opcjonalnie arbuza z wódką i cukrem miksujemy razem z lodem.
Odczaruj Gary! http://odczarujgary.pl/
ARBUZ Z WÓDKĄ ARBUZ ARBUZ ARBUZ Z WÓDKĄ

Print Friendly

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *