Brak produktów w koszyku
Nowoczesne Cukiernictwo

Od zawsze zastanawiałam się jak powstają piękne, lśniące ciastka, których żal jeść. Wyglądają jak małe dzieła sztuki. Oblane lśniącą czekoladą, oprószone kawałkami złota, kryją w sobie milion smaków, tekstur i jeszcze więcej doznań.
O tym jak powstają te cudowne ciastka opowiedział nam Michał Iwaniuk, który na co dzień przygotowuje wszystko co słodkie w Czekolada Cafe/Airport Hotel Okęcie. I jak niewielu Szefów, Michał dzielił się z nami swoją wiedzą tak jak powstają Jego dzieła – z największą pasją i zaangażowaniem.
Michał Iwaniuk od początku do końca pokazał nam jak przygotować dwa ciastka. Dwa…. A przygotowywaliśmy je 5 godzin…
Ilość pracy włożonej w przygotowanie małego ciacha, ogrom wiedzy i poświęcenia sprawia, że jeszcze bardziej doceniam te wszystkie piękne, małe słodkości, dzieła sztuki. Każdy kęs to super przeżycie.
Koniecznie wybierzcie się do Czekolada Cafe w Airport Hotel Okęcie, a oszalejecie, serio, bo Czekolada Café to niepowtarzalna kawiarnia i cukiernia oferująca ręcznie robione praliny i trufle, oryginalne desery, torty artystyczne i inne słodkie wypieki. Do produkcji używają najwyższej jakości czekolady Callebaut oraz świeżych, naturalnych produktów. Prócz słodkości w Czekolada Café znajdziecie także sycące przekąski, drugie śniadania, koktajle i napoje. To idealne miejsce zarówno na spotkanie biznesowe, imprezę integracyjną jak i lunch.
:)
#Czekoladacafe
#AirportHotelOkecie
#NowoczesneCukiernictwo
Opalanka
Pięknie! Świetny klimat być musiał!