Brak produktów w koszyku
LOVE BEER
Przepełnieni świadomością zdrowego jedzenia, spragnieni wiedzy na temat zdrowych produktów, sięgamy po składniki, które nie tylko zaspokoją nasze podstawowe potrzeby.
Musimy jeść i pić by żyć, na szczęście robimy to coraz bardziej świadomie. Produkty kupujemy u lokalnych odbiorców, gotujemy z pasją i pełnią smaków. Rozkoszujemy się winami naturalnymi i rozsmakowujemy w piwach, o których wcześniej nie mieliśmy pojęcia.
Piwo robione z pasją to dzieło sztuki. Każdy łyk tego cennego trunku sprawia, że dociera do nas jak bardzo jedno może być różne od drugiego. Złoty kolor i lekki smak czaruje aromatem, barwą i smakiem.
O wszystkim opowiadał nam „Zawodowy Smakosz Piwa” na warsztatach zorganizowanych pod hasłem „Love Beer”. I powiem Wam tak. Piwa się nie pije. Powinniśmy je smakować rozkoszując się każdą nutą jego smaku, która zmienia się w zależności od tego, w którym miejscu naszego języka i podniebienia akurat się znajduje.
Odpowiednia temperatura, szkło, wszystko wpływa na smak piwa. I warto być tego świadomym, dlatego specjalnie dla Was załączam autorskie materiały „Love Beer”.
A oprócz tego, że piwem rozkoszujemy się łapiąc jego smak w każdym łyku, piwo świetnie spisuje się w kuchni, co udowodnił Jurek Sobieniak wraz ze swoją super Ekipą!
Specjalnie dla Was – przepisy, które przygotowaliśmy na warsztatach. Łapcie i korzystajcie do woli – wszystkie przetestowane, pyszne. Z pewnością nie jeden raz zagoszczą na moim stole.
Jednym z moich ukochanych jest przepis na salsę verde i omlet z salsą verde.
Wiosenna Akademia Piwa_przepisy z warsztatow w Food Lab Studio
Mario
bardzo ładne fotki. Super wyszłaś Asiu