Brak produktów w koszyku
Frisco Fresh / WOŁOWINA
Pachniało masłem i cynamonem. Czuć było kardamon i wino. Całość wnikała w smak pomidorowej konfitury.
Unosił się zapach pieczonego, smażonego i wędzonego mięsa. Wszystkie te smaki przeplatały się z cudownymi opowieściami Adama Chrząstowskiego o wołowinie, z dobrym humorem i pięknym słońcem.
Tak rozpoczęły się pierwsze warsztaty z cyklu #friscofresh. Pierwsze, wołowinowe warsztaty, które poprowadził Adam Chrząstowski.
O wołowinie Adam opowiada tak, że nie sposób przestać Go słuchać. Od opowieści przeszliśmy do czynów. Prawdziwa wołowinowa #friscofresh uczta zakończyła się wczesną kolacją z widokiem na Warszawę z XVIII piętra.
Wraz z Julitą i Joanną przygotowałyśmy Philly Cheese Steak z konfiturą pomidorową. Konfitura pomidorowa to rozkosz pachnąca miodem, cynamonem i kolendrą. Idealnie pasowała do chrupiącej bagietki i kawałków wołowiny skąpanej w sosie z podsmażoną cebulą i serem cheddar.
Wszystkimi przepisami dzielę się z Wami i każdy jeden polecam. Są obłędnie doskonałe!
A #friscofresh dziękuję za podkręcone odczarowanie wołowiny :)
Dodaj komentarz