Brak produktów w koszyku
Koktajl z truskawek, mango i imbiru
Śniadanie to podstawa! Wszyscy tak mówią, tylko jak tu się zebrać rano do zjedzenia śniadania, kiedy poranki wyglądają jak przygotowania do bitwy wszechczasów, a jeść z tego wszystkiego chce się ok. 12:00.
Świetnym rozwiązaniem okazuje się wypijanie koktajlu. Sprawa jest pyszna i prosta, a do tego zajmuje 30 sekund. Wrzucamy do blendera lub miksera dowolne owoce, zalewamy je jogurtem naturalnym mlekiem krowim lub sojowym czy też migdałowym lub owsianym i gotowe.
Połączenie truskawki, mango, imbiru i mleka migdałowego jest przepyszne. Całość możemy dosłodzić miodem lub syropem z agawy.
I po sprawie :)
SKŁADNIKI:
- 5 truskawek
- 2 łyżki mango
- 1 cm imbiru
- mleko migdałowe
- miód lub syrop z agawy – opcjonalnie (łyżka)
PRZYGOTOWANIE:
Umyte i obrane owoce + starty imbir miksujemy z mlekiem, ewentualnie dosładzamy do smaku.
Miłego dnia,
Asia
Dodaj komentarz